Toelichting doeplekken

Lees hier meer over de verschillende doeplekken

Vegan Taco's

Verschillende doeplekken

Give Back 2 Get Back krijgt regelmatig interessante en veelzijdige doe-plekken binnen. Samen met verschillende organisaties zorgen wij ervoor dat jij een leuke en leerzame MDT-Traject loopt en hiernaast ook nog eens wat doet voor onze community.

Wil jij je dus inzetten voor een leuke en leerzame MDT-Traject binnen Amsterdam Zuidoost en jouw talent delen met de gemeenschap van Amsterdam Zuidoost, dan ben je zeker op de juiste plek.

Lees hier meer over de doe-plekken.

Foodies

Foodies

De foodies koken gezond en in stijl.

Wij zijn de Foodies en Samen met onze kok Emel Kesin zetten wij ons in voor het maken van lekkere maar gezonde eten. Een leuke plek waarbij je je gaat verdiepen in het gezond koken, gerechten gaat voorbereiden en natuurlijk een hele leuke ervaring hebt zodat je dit zeker kunt meenemen in je dagelijks leven.

Leer nu lekker maar gezond koken en maak de lekkerste gerechten

Wil jij meer weten over deze doe – plek? Klik dan hier.

Vegan Taco's

Mediawerkgroep

Wij zijn Give Back Tv en samen onder begeleiding van Elvis Penuel leren wij hoe wij onze eigen verhalen kunnen vertellen in de media.

Een leuk traject waarbij je leert je te verdiepen in cameratechnieken, het filmen, het editen van Rapportages en de basis van het produceren van storyboards en scripts.

Wij helpen jou om  jouw verhaal te vertellen of een ander verhaal te vertellen, doormiddel van de leuke en leerzame technieken die je kunt gebruiken voor een mooi resultaat.

Leer nu samen met ons veel meer en voor je het weet ben jij een van onze jonge reporters in Amsterdam Zuidoost.

Wil jij meer weten over deze doe-plek? Klik dan hier

Vegan Taco's

Mediawerkgroep

Hier meer uitleg

Vegan Taco's

Mediawerkgroep

Hier meer uitleg

Ik wil me inschrijven voor een doeplek